Amerikaanse beurzen doen het beter dan de Europese

Amerikaanse beurzen beter dan Europese
Amerikaanse beurzen beter dan de Europese

Amerikaanse beurzen  doen het beter dan de Europese. Dat was  vanavond na het sluiten van de koers de voornaamste conclusie, Scoorde Wall Street overtuigend hoger, daar gingen die in Europa lager de dag uit. De AEX maakte een bescheiden winst van 0,2 procent.

Amerikaanse beurzen doen het beter dan Europese; S&P 500 sluit 2,5 procent in het groen

In Amerika koersten de beurzen flink hoger. Zo sloot de S&P 500 index 2,5 procent in de plus af. De Dow Jones plust zelfs nog iets beter: 2,6 procent. Het feest was compleet toen bleek dat de Nasdaq ook in het groen eindigde, 2,1 procent om precies te zijn. Belangrijk; de olieprijzen stegen met 2 procent nadat de olievoorraden gepubliceerd waren.

Minder vrolijke gezichten op Europese beursvloer

In Europa minder vrolijke gezichten, al werd de overdag opgelopen daling uiteindelijk nog heel aardig ingelopen.  Olie sloot in Europa 1,5 procent lager. In Amsterdam sloot de AEX af net boven de 500 punten en maakte het zo lichte winst: 0,2 procent. De AMX sloot 0,8 procent in het groen. De AEX winst leek aanvankelijk hoger uit te pakken. Kort voor het sluiten van de markt moest echter alsnog pas op de plaats gemaakt worden.

Beleggen in aandelen is helemaal hip, ook of misschien wel juist vanwege de coronacrisis. Als jij ook gaat beginnen bekijk dan alvast hier het overzicht van de beschikbare brokers.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie