Circle wil na beursgang sneller bepalend fintechbedrijf worden

aandelen Circle

Circle, het bekende bedrijf achter stablecoin USDC, gaat naar de beurs in New York. Ten behoeve van de beursgang zal er een fusie plaatsvinden met een Spac in de vorm van de Concord Acquisition Corp. De bedoeling is dat aandelen Circle kopen straks mogelijk wordt op de New York Stock Exchange en dat onder de aanduiding CRCL. Circle wil na beursgang sneller bepalend fintechbedrijf worden.

Circle wil na beursgang sneller bepalend fintechbedrijf worden, beursgang moet 440 miljoen dollar opleveren

Na de beursgang moet de onderneming een waarde hebben van 4,5 miljard dollar. Met de fusie en de beursgang moet een bedrag van rond de 440 miljoen dollar opgehaald worden. Op dit moment zijn Fidelity, Valor Capital Group en Marshall Wace de belangrijkste investeerders.

Het economisch stelsel transformeren

Het economisch stelsel transformeren via digitale munten en het open internet, dat was de reden van oprichting van Circle. Met het geld dat met de beursgang opgehaald wordt, wil Circle sneller een bepalende factor worden binnen de fintech bedrijven. Stablecoin USDC is gekoppeld aan de dollar en draait op Ethereum, Stellar, Algarand, Hedera Hasgraph en Solana Blockchains. Formeel gezien valt USDC onder Centre, een consortium dat bestaat uit Coinbase en Bitcoin mining company Bitmain. Centre is door Circle opgericht.

Wil je ook in aandelen? Check dan hier de brokers en vergelijk ze alvast met elkaar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie