Arcadis koopt bijna half miljoen eigen aandelen terug

Arcadis koopt bijna half miljoen eigen aandelen
Arcadis koopt bijna half miljoen eigen aandelen

Arcadis koopt bijna een half miljoen eigen aandelen terug. Het bekende advies- en ingenieursbureau Arcadis heeft de afgelopen periode benut voor de aankoop van deze aandelen, 471.216 stuks om precies te zijn. Daarmee is het aandelen inkoopprogramma van Arcadis voltooid.

Arcadis koopt eigen aandelen terug om verplichtingen af te dekken

De operatie die Arcadis ondernam begon begin maart en kreeg onlangs zijn beslag. Arcadis kocht de eigen aandelen om op deze manier de verplichtingen af te dekken van bonusregelingen voor medewerkers en om het aandelendividend.  Het gros van de aandelen werd door Arcadis teruggekocht voor een gemiddelde prijs van 14,96 euro per stuk. Tissen 23 en 25 maart wist Arcadis nog eens 52.897 stuks aandelen in te kopen. de gemiddelde prijs lag toen iets lager op 12,30 euro pers stuk om precies te zijn.

Arcadis is wereldwijd actief op het gebied van infrastructuur, water en milieu

Het beursgenoteerde Arcadis heeft het hoofdkantoor in Amsterdam, terwijl de hoofdzetel in Arnhem gevestigd is. Arcadis stond voorheen bekend als Heidemij en is wereldwijd actief op het gebied van infrastructuur, de gebouwde omgeving, water en milieu.

Volg de gratis cursus beleggen

Wil jij je ook verdiepen in alles wat met aandelen en de beurs te maken heeft? Volg dan de cursus beleggen, die elders op deze website gratis aangeboden wordt. Al honderden mensen volgden de cursus, en dat naar volle tevredenheid. De online cursus geeft je ook uitleg over de brokers, waarvan je hier alvast een handig overzicht vindt:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie