Autodeelbedrijf Turo gaat naar de beurs

Autodeelbedrijf Turo gaat naar de beurs. De beursgang zal al op korte termijn plaatsvinden. Door aandelen Turo te kopen kom je in het bezit van aandelen van een bijzonder duurzame onderneming.  Turo is het bekende peer-to-peer autodeelbedrijf. Het biedt ondertussen 450.000 auto’s aan in meer dan 5500 steden. De auto’s biedt Turo overigens niet zelf aan, het biedt echter wel het platform en het netwerk.

Autodeelbedrijf Turo gaat naar de beurs en dat al op korte termijn

Turo heeft voor elk wat wils. Wil je een roadtrip maken, dan kies je voor een camper en wil je off-road, dan is er altijd wel een pick-up beschikbaar. Wil je iets luxers? Dan kun je prima een van de sportwagens kiezen die via het platform van Turo aangeboden worden. Turo lijkt wel wat op het concept van Airbnb. Er wordt nu alleen niet gewerkt met huizen, maar met auto’s. Mensen kunnen bij Turo auto’s op de lijst zetten en daarmee kunnen zij leuke inkomsten genereren.

Een zeer duurzaam concept met indrukwekkende cijfers

Turo kan beschouwd worden als een duurzaam concept. Turo kan er namelijk voor zorgen dat de wereldwijd minder auto’s en andere voertuigen noodzakelijk zijn. Met de beursgang wil het bedrijf nieuwe transportcategorieën betreden en wil het eveneens overal ter wereld verder uitbreiden. De cijfers dan. Die kun je gerust indrukwekkend noemen. Zo werd in de eerste negen maanden van 2021 een omzet gemaakt van 331 miljoen dollar. Dat was een stijging van liefst 207 procent ten opzichte van de cijfers een jaar eerder. Daarmee laat Turo zien een bedrijf met een enorme potentie te zijn. En om die reden kan aandelen Turo kopen best eens heel erg interessant zijn.

Wil je aandelen kopen? Check dan hier alvast de brokers waarmee je zaken kunt gaan doen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie