Azerion wil nog dit jaar naar de Amsterdamse beurs

Aandelen Azerion kopenAzerion wil nog dit jaar naar de Amsterdamse beurs.  Het Nederlandse techbedrijf maakt jaarlijks een omzet van 200 miljoen euro en groeit door naar de 250 miljoen. Het bedrijf wordt geleid vanuit Amsterdam. Het is echter in heel Europa actief en heeft vestigingen in onder meer Berlijn, Brussel, Helsinki, Londen, Istanbul, Madrid en Oslo.

Azerion wil nog dit jaar naar de Amsterdamse beurs

Bij Azerion werken ondertussen 900 mensen. Het Nederlandse media- technologie- en entertainmentbedrijf is ontstaan uit een fusie tussen Improve Digital en Orange Games. Azerion biedt behalve games nog tal van andere technologische oplossingen en tracht uitgevers, adverteerders en gebruikers bij elkaar te brengen.

Omzet gaat richting de 250 miljoen euro

Momenteel is Azerion eigenaar van onder meer HoiMedia, Digitaal verbeteren, Smeet, Spil Spelletjes, Voidu en Yoki Netwerk. Met de beursgang zal de onderneming van twee Turkse Nederlanders al snel richting de 250 miljoen gaan.  Het bedrijf is nu voor 74 procent in handen van de twee eigenaren, die de rest van de aandelen is van familie, vrienden en ondernemers.  Azerion hanteert een eigen vliegwiel formule doordat het ene spelletjes adverteert bij een ander spelletje.

De rek is nog lang niet uit het bedrijf

De rek is nog lang niet uit het bedrijf van de twee jonge ondernemers en de mogelijkheden zullen na de beursgang alleen maar groter worden. Wil je aandelen kopen? Denk krijg je te maken met brokers en die kun je hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie