Club wil alsnog naar de beurs

Aandelen Club Brugge kopenKen je die mop van die voetbalclub die naar de beurs zou gaan? Het zal duidelijk zijn dat Club Brugge en zeker voorzitter en aandeelhouder Bart Verhaeghe afgingen als een gieter toen de beursgang van Club Brugge afgeblazen werd. ‘Vanwege de marktconditie’, zei Verhaeghe cryptisch. ‘Wegens een gebrek aan belangstelling’, denken andereen beter te weten. Maar een ding is zeker; Club wil alsnog naar de beurs.

Club wil alsnog naar de beurs ondanks de geleden imagoschade

Zeker is dat Club forse imagoschade opliep door het niet doorgang van de beursgang. Volgens Verhaeghe is echter geen sprake van afstel en komt de beursgang er alsnog. ‘Er zijn fouten gemaakt’, gaf Verhaeghe toe. Daarbij moet ook kritisch gekeken worden naar de rol van JP Morgan en Credit Suisse. Zij hadden de beursgang beter voor moeten bereiden. Ook Verhaeghe zelf, toch een gekend zakenman, had beter moeten weten. ‘We hebben gekeerd voor de toekomst’, zei Verhaeghe.

De ambities van Club Brugge

Daarmee liet de preses van Club doorschemeren dat er alsnog een beursgang komt. Ondanks het geleden gezichtsverlies. De beursgang van Club paste precies in het beeld van de club dat zowel in als buiten het veld nadrukkelijk ambities toonde. Zo trok het de Nederlanders Bas Dost en Noa Lang aan en werd eerder al een gloednieuw trainingscomplex geopend. Met de beursgang zou een bedrag van rond de 250 miljoen euro opgehaald moeten worden. Wanneer Club Brugge opnieuw een poging gaat ondernemen is overigens niet duidelijk.

Ook in aandelen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie