Beleggers negatief over aandelen bitcoin en Tesla

 

beleggers negatief over TeslaBeleggers negatief over aandelen bitcoin en Tesla, zo kopten Duitse kranten na een onderzoek onder beleggers dat uitgevoerd werd door de Deutsche Bank. De beleggers verwachten dat de ‘zeepbel’ van zowel bitcoin als Tesla zal knappen in 2021.

Beleggers negatief over aandelen bitcoin en Tesla, al zijn de cijfers indrukwekkend

Want een zeepbel vinden ze het, althans het merendeel van de beleggers. Volgens beleggers bevinden de aandelen van zowel Tesla als bitcoin zich in een bubbel. Van de ondervraagden denkt 89 procent dat die bubbel ergens dit jaar zal knappen. Kijk je naar de S&P 500 index, dan zie je dat er in 2021 sprake is van een groei van precies 1 procent. Dat is helemaal niets in vergelijking met de cijfers die Tesla en bitcoin kunnen overleggen.

Eerder halveren dan verdubbelen

In 2021 steeg het aandeel bitcoin al met 20 procent, nadat het aandeel in 2020 al met 300 procent gestegen was. Ook Tesla steeg alweer met 20 procent. De aandelen van Tesla stegen in 2020 zelfs met 700 procent.  Gek genoeg is er toch pessimisme over deze aandelen in 2021. Het gros van de respondenten gaat er dan ook vanuit dat de waarde van een aandeel bitcoin of Tesla in 2021 eerder zal halveren dan verdubbelen.

Het wordt weer normaal in 2021

Overigens gaan de ondervraagde beleggers er vanuit dat het leven er in 2021 weer normaal uit gaan zien. Bovendien bleek de bereidheid om gevaccineerd te worden onder de beleggers alweer groter dan een maand eerder.

Wil je ondanks het pessimisme van de beleggers toch een aandeel bitcoin of Tesla kopen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie