Beleggers Wall Street stellen zich afwachtend op

Beleggers Wall Street stellen zich afwachtend op

De afgelopen dagen koelde het optimisme over de Amerikaanse economie ietwat af. Nadat er een aantal teleurstellende cijfers werden bekend gemaakt, besloten veel beleggers om een afwachtende strategie te hanteren. Vanaf deze week zullen de kwartaalcijfers van verschillende beursgenoteerde bedrijven bekend gemaakt worden. De stemming onder de beleggers aandelen Wall Street is wisselend.

Aandelen: Alcoa maakt als eerste kwartaalcijfers bekend

Vandaag trapte Alcoa het zogeheten kwartaalcijferseizoen af. Het aluminiumconcern haar winst zag stijgen naar 149 miljoen dollar tegenover een 94 miljoen in hetzelfde kwartaal vorig jaar. De omzet van het concern was echter wel gedaald en dat geeft reden tot twijfel. Analisten zijn bang dat veel beursgenoteerde bedrijven komende week zullen negatief nieuws zullen verkondigen.

Naar aanleiding van de cijfers van Alcoa stegen de aandelenkoersen van Wall Street in lichte mate. De Dow Jones index sloot op 14.613, 48 punten (0.3% winst). S&P 500 schoot met 0.6% winst omhoog tot 1.563,07 punten en Nasdaq sloot af met 3.222,25 punten (0.6% winst).

Aan het einde van de week zullen JPMorgan Chase en Wells Fargo hun kwartaalcijfers bekend maken. De afgelopen weken zijn het vooral de aandelen van financiële instellingen die in waarde zakken.

Algemene stemming beleggers en analisten is pessimistisch

Beleggers verwachten niet dat de winst op Wall Street van vandaag zal aanhouden. Zo waarschuwen financiële analisten voor een algeheel winstverlies bij alle beursgenoteerde bedrijven in de S&P 500 beurs. Twee maanden terug werd nog aangegeven dat deze bedrijven het eerste kwartaal van 2013 gemiddeld een winst van 1.2% zouden boeken.

De winst van vandaag werd naast de kwartaalcijfers van Alcoa gestuwd door een behoorlijke stijging van aandelen BioCryst (ca. 13%) en een lichte stijging van aandelen General Electric (0.8%). BioCryst maakte bekend dat de Chinese autoriteiten een medicijn sneller dan verwacht heeft goedgekeurd. General Electric maakte bekend dat het 3,3 miljoen dollar heeft neergeteld voor de overname van Lufkin Industries.

Omschrijving  

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie