Bescheiden winsten op Europese aandelenmarkten

bescheiden winsten op Europese aandelenmarkten
Europese aandelenmarkten boeken een bescheiden winst

De bescheiden winsten op Europese aandelenmarkten staan in schril contrast met het drama dat zich momenteel rondom de Amerikaanse olieprijzen afspeelt. Boekten de Europese beurzen winsten van gemiddeld rond de 1,5 procent, daar zakte de waarde van een vat West Texas Intermediate nadat de prijs gisteren al kelderde vrolijk verder naar een waarde van 10,89 dollar per vat.

 

Bescheiden winsten op Europese aandelenmarkten, ABN Amro grootste stijger op AEX

Er is voorzichtig positivisme voelbaar op de Europese beurzen. Dit heeft te maken met de versoepeling van de corona maatregelen. Zo staat de STOXX Europese 6000 index rond het middaguur op een plus van 1,6 procent. Een dergelijke bescheiden winst boekten ook de Duitse Dax, de Franse CAC 40, terwijl het Britse FTSE met 1,5 procent steeg.

Stijgen deed ook de Amsterdamse AEX, al was de winst met 1,2 procent bescheiden. ABN Amro was de grootste stijger met 5 procent.  Van de grote spelers boekte Unilever de meest bescheiden winst: 1 procent. De verwachting is dat de winsten gedurende de dag nog iets op zullen lopen en dat de AEX duidelijk in de plus eindigt.

Misschien is het daarom nu wel het moment om ook in aandelen te gaan. In dat geval moet je weten welke brokers beschikbaar zijn. Hierbij een overzicht:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie