Boek “Beleggen voor Dummies”: voor beginnende en ervaren beleggers

Beleggen voor Dummies voor beginnende beleggers

Beleggen voor Dummies - gratis boek
Ontvang Beleggen voor Dummies gratis als je klant word bij Binck

De “Voor Dummies” boeken hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd wat betreft het op een begrijpelijke manier duidelijk maken van het onderwerp waar het boek in kwestie over gaat. Dit is ook het geval bij het leuke boek “Beleggen voor Dummies”. In dit boek, dat je overigens gratis ontvangt als deel van de gratis BeleggingsBox (met een totale waarde van 500 Euro), wanneer je klant wordt bij Binck, krijg je alle ins- en outs van het beleggen duidelijk uitgelegd.

Het boek is van grote waarde voor starters op de markt van het beleggen. Zo kun je de beginselen van het beleggen in bijvoorbeeld aandelen op een interessante manier eigen maken. Het boek toont veel praktijkvoorbeelden en maakt het mogelijk om, met dit boek in de hand, vrijwel direct te starten met jouw eerste stappen op beleggingsgebied. Dat is dan ook een van de beste redenen waarom Binck het boek gratis aanbiedt. Leuk om te weten; bij de BeleggingsBox (waar dit boek deel van uitmaakt) ontvang je tevens 200 Euro aan transactietegoed. Zo kun je de opgebouwde kennis uit “Beleggen voor Dummies” direct in de praktijk uitvoeren. Het boek wordt zeer goed beoordeeld, zowel door beginners als door ervaren beleggers.

Beleggen voor Dummies voor de ervaren belegger

Hoewel de titel van het boek anders doet vermoeden, is “Beleggen voor Dummies” ook zeker interessant voor degenen die meer ervaring hebben wat betreft het doen van beleggingen. Zo kun je dit handige boek als naslagwerk gebruiken, om bepaalde facetten van het beleggen te verduidelijken. Middels dit boek leer je conclusies te trekken uit ontwikkelingen op een bepaalde markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voordelen van het beleggen op de Amerikaanse markt, aan de hand van ontwikkelingen in de politiek van de Verenigde Staten. Ook kom je veel te weten over solide keuzes wat betreft bedrijfstakken waarin je kunt beleggen. Kortom, ook voor de ervaren belegger is “Beleggen voor Dummies” nog steeds een handig boek, waar je zeker veel aan zult hebben.

Vooral het handige beleggingsplan in dit boek toont hoe ook jij jouw kapitaal kunt laten groeien. De “geheimen” van het succesvol beleggen worden duidelijk uitgelegd en na het lezen van dit boek zul je het zeker bij de hand houden wanneer je zelf met jouw geld aan de slag gaat.

Beleggen voor Dummies gratis ontvangen? Meld je aan bij Binck >

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie