Broker eToro via een Spac naar Wall Street

eToro naar de beursVolgens ingewijden gaat broker eToro via een Spac naar Wall Street. De beursgang zou wat betreft de broker zo snel mogelijk plaats moeten hebben, zeker omdat concurrent Robinhood wel al beursgenoteerd is. De broker zou een waarde moeten krijgen van 10 miljard dollar.

Broker eToro via een Spac naar Wall Street, deal met Fin Tech Acquisition Corp in de maak

eToro zou al een deal hebben gesloten met een blanco cheque bedrijf in de vorm van Fin Tech Acquisition Corp. De twee ondernemingen willen, zo zeggen insiders, voor 650 miljoen dollar aandelen willen verkopen. eToro is een van de bekendste brokers dat volgens eigen zeggen ongeveer 20 miljoen geregistreerde gebruikers heeft.

Pas vanaf 2018 op de Amerikaanse markt

eToro werd in 2007 opgericht en kwam in 2018 op de Amerikaanse markt. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Israël, maar is ondertussen in veel meer landen actief. Het heeft behalve in Israël vestigingen in Cyprus, het Verenigd Koninkrijk, Amerika en Australië. eToro werd opgericht door de broers Yoni en Ronen Assia, daarbij geruggesteund door David Ring. In eerste instantie heette het bedrijf nog RetailFX, pas in 2010 ging men de huidige naam voeren.

Graag gezien met grote namen en bekende voetbalclubs

eToro staat te boek als een sociaal handelsplatform, dat financiële diensten levert en diensten biedt in het kopiëren van handelsstrategieën. De roem snelde het bedrijf al snel vooruit en de laatste jaren afficheert eToro zich graag met bekendheden en bekende namen. Zo is het onder meer sponsor van de bekende Engelse voetbalclubs Tottenham Hotspur, Brighton, Cardiff City, Chrystal Palace en Everton. Ook riep het bij een recente reclameboodschap de hulp in van de bekende Game of Thrones acteur Kristian Naim.

Wil je ook aandelen kopen, dan ben je veroordeeld tot brokers. Je kunt ze hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie