CF Intercity is de eerste Spaanse club die naar de beurs gaat

Aandelen CF Intercity kopen

CF Intercity is de eerste Spaanse club die naar de beurs gaat. Bijzonder, want de club komt uit op het vierde Spaanse niveau. Door de beursgang zou de voetbalclub uit de regio Valencia 45 miljoen waard moeten worden. Met het opgehaalde geld wil de club doorstoten naar de top van het Spaanse voetbal.

CF Intercity is de eerste Spaanse club die naar de beurs gaat, club wil naar de hoogste divisies

Al in 2018 dacht de club slim te zijn. Via de licentie van een vierdeklasser die op omvallen stond, wilde het een beursgang realiseren. De Spaanse bond ging echter voor die plannen liggen. In 2019 echter, promoveerde de club op eigen kracht naar de vierde klasse en konden de plannen voor een beursgang er opnieuw bijgepakt worden. Dit jaar is het dan eindelijk zover.

Bekende aandeelhouder is Juanfran Torres

Een van de aandeelhouders van de club is Juanfran Torres, een speler die we nog kennen van zijn tijd bij Atletico Madrid. In de wedstrijd tegen PSV was hij hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de uitschakeling van PSV door in de strafschoppenserie de beslissende te maken. Of er überhaupt belangstelling is voor de aandelen van CF Intercity, weet nog niemand.

De BME Growth beurs

De aandelen van de voetbalclub moeten het in Spanje straks eerst doen op de BME Growth beurs, ook de vierde divisie van de beurs in Spanje. Wil je straks aandelen kopen? Check en vergelijk hier dan alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie