Chevron schort aankoop eigen aandelen op

Chevron schort aankoop eigen aandelen op

Chevron: aankoop eigen aandelen opgeschort

Chevron schort de aankoop van de eigen aandelen op. Het was de bedoeling dat de oliegigant dit jaar zou investeren in de aankoop van de eigen aandelen. Vanwege de situatie rondom olie en de uitbraak van het coronavirus echter, is besloten vier miljard dollar minder te investeren dit jaar. Dat betekent dat Chevron twintig procent minder zal gaan investeren. En dat is een heel behoorlijke reductie en een heel stevige maatregel die genomen is. In de serie maatregelen die genomen wordt is  het feit dat Chevron de aankoop van eigen aandelen opgeschort wordt de voornaamste.

Chevron kondigt serie maatregelen aan

Het coronavirus en de strijd tussen Rusland en Saoedi Arabie hebben ervoor gezorgd dat de olieprijzen gigantisch zijn gekelderd, iets waar Shell al de wrange vruchten van plukte ondertussen. Om met name het dividend veilig te stellen, kondigde Chevron om die redenen een serie maatregelen aan. Desondanks blijven de leidinggevenden van Chevron strijdbaar en laten ze weten ‘veerkrachtig te zijn en er alles aan te doen om de situatie zoals die nu is het hoofd te bieden’. De maatregel Chevron schort aankoop eigen aandelen op is een ingreep die ervoor moet zorgen dat Chevron de controle houdt.

Brokers vergelijken en aandelen kopen?

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aankoop eigen aandelen Chevron opgeschort

Door de maatregelen wil Chevron de kaspositie behouden en de balans ondersteunen. Dat betekent concreet een reductie van de investeringen met 4 miljard dollar; 20 procent van de geplande investeringen dus. Belangrijkste maatregel is wellicht dat Chevron besloten heeft dit jaar niet in te zetten op de aankoop van de eigen aandelen.

Speak Your Mind

*