Chronext gaat naar de beurs

Chronext gaat naar de beurs. De Zwitserse horlogemaker die bekendheid geniet van de online marktplaats in nieuwe en gebruikte luxe herenhorloges wil met de beursgang 230 miljoen euro ophalen. Dat geld zal gebruikt worden om schulden af te lossen en om verder door te groeien.

Chronext gaat naar de beurs; horlogemaker heeft elf eigen lounges

Chronext heeft haast met de beursgang, die nog voor eind 2021 plaats moet vinden.  Behalve een hoofdkantoor beschikt de horlogemaker over elf lounges, dit zijn lokale servicepunten. Ook het aantal lounges zal met het opgehaalde geld verder uitgebreid moeten worden.

Ook actief in Nederland

Chronext is sinds kort ook actief in Nederland, Frankrijk en Italië. Verder is het de bedoeling dat ook begonnen wordt in België, Spanje, Scandinavië, het Midden Oosten en Australië.  Chronext heeft over aandacht niet te klagen in elk geval. Zo werd het platform tot half juli door liefst 11 miljoen mensen bezocht. In totaal biedt het platform ruimte aan een kleine 1500 leveranciers en in 2020 werd een omzet gerealiseerd van 101,3 miljoen euro.

Gemiddelde prijs van een horloge ligt op 7111 euro

De horloges op het platform gingen in 2020 gemiddeld voor een prijs van 7111 euro over de toonbank. Een jaar eerder was dat overigens nog 4604 euro. In Endeit heeft de Zwitserse horlogemaker sinds 2018 een Nederlandse investeerder. Voor je aandelen Chronext wilt gaan kopen, doe je er verstandig aan om eerst de brokers met elkaar te vergelijken. Dat kun je hier prima doen, waardoor het verschil in tarieven en voorwaarden meteen inzichtelijk wordt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie