Esdec gaat leidende positie verzilveren met beursgang

Esdec gaat leidende positie verzilveren met beursgang. Het is namelijk de bedoeling dat aandelen van de onderneming in Deventer al binnen afzienbare tijd op de beurs in Amerika verhandeld gaan worden. Om dit proces in goede banen te leiden heeft het ondertussen de hulp van het gerenommeerde Rothschild ingeroepen. Daarmee laat Esdec zien dat de beursgang ze echt menens is.

Esdec gaat leidende positie verzilveren met beursgang in Amerika

Met de gang naar de Amerikaanse beurs wil de onderneming de leidende positie die het ondertussen in zowel Europa als Amerika heeft verzilveren. Het neemt daarbij nadrukkelijk een voorbeeld aan Shoals, een vergelijkbare maar wel kleinere onderneming. Deze onderneming ging eerder dit jaar al naar de beurs en is ondertussen al liefst 5,6 miljard waard. Dat is twintig keer de jaaromzet.

Toonaangevend op het gebied van montagesystemen voor zonnepanelen op daken

Over omzet gesproken; het is de verwachting dat Esdec dit jaar een omzet zal scoren die rond de 350 miljoen euro ligt. Het is sinds de start van het bedrijf uit Deventer heel snel gegaan allemaal met het metaalbedrijf. Het bedrijf is toonaangevend als het gaat om het maken van montagesystemen voor zonnepanelen op daken. Dat gaat Esdec prima af overigens. De waarde van Esdec wordt namelijk geschat op enkele miljarden euro’s.

Vanaf 2018 in eigendom van Gilde Buy Out Partners

De montagesystemen van Esdec worden geleverd aan  onder meer installateurs en groothandels, waarvan Ikea ongetwijfeld de bekendste is. De onderneming werd in 2004 opgericht door twee broers in Deventer maar is vanaf 2018 in handen van Gilde Buy Out Partners. Ga je aandelen Esdec kopen, check dan hier alvast de brokers en ontdek welke de voor jou meest aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie