Cohesity wil snel naar de beurs

Cohesity wil snel naar de beurs.  De beursgang moet al binnen enkele maanden gestalte krijgen. Hoewel de voorbereidingen op de beursgang in volle gang zijn, is over het aantal aandelen en over de prijsvork nog niets bekend.  Ook is niet bekend wat de plannen zijn van de onderneming met het opgehaalde bedrag.

Cohesity wil snel naar de beurs, beursgang moet al binnen enkele maanden gestalte krijgen

Besluit je om straks aandelen Cohesity te kopen, dan investeer je in het bedrijf van oprichter Mohit Aron. Hij stichtte een Amerikaans informatietechnologiebedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in San Jose. Het bedrijf ontwikkelt software waarmee IT-professionals onder meer back-ups kunnen maken van hun gegevens. Bovendien kunnen ze de gegevens beheren en krijgen ondernemers een beter inzicht, en dat over verschillende systemen en cloudproviders heen.

Bedrijf van de succesvolle ondernemer Mohit Aron

Mohit Aron begon Cohesity in 2013. Dit nadat hij eerder medeoprichter was geweest van Nutonix. In essentie ontwikkelt de onderneming software die wordt gebruikt om gegevensbeheer te kunnen consolideren. Ook wordt gegevensbeheer gemakkelijker en krijg je bij de software tal van analysemogelijkheden.  Met de software van Cohesity kun je ook het probleem van massale gegevensfragmentatie oplossen. Dit omdat de gegevens zich verspreiden over eer dan één systeem en verschillende cloudproviders. Daarnaast biedt Cohesity software voor gegevensbeheer en back-up dat luistert naar de naam DataProtect. Deze software draait weer op een DataPlatform.

Vergelijk hier alvast de brokers

Voor je aandelen Cohesity wilt gaan kopen, doe je er verstandig aan om eerst de verschillende brokers met elkaar te vergelijken . De brokers hanteren namelijk nogal verschillende tarieven en voorwaarden.  Je kunt de brokers hier met elkaar vergelijken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie