Ebusco heeft na beursgang een waarde van1,3 miljard euro

De beursgang van Ebusco heeft de Nederlandse onderneming geen windeieren gelegd. Het bedrijf uit Deurne haalde 300 miljoen euro op met de beursgang. Ebusco heeft na beursgang een waarde van 1,3 miljard euro.

Ebusco heeft na beursgang een waarde van 1,3 miljard euro

De Brabantse fabrikant van elektrische bussen gaf 22,5 procent uit van alle aandelen. Iets minder dan de helft is in handen van ING Corporate Investments, Alychlo en Teslin. ING was overigens al voor de beursgang aandeelhouder. Andere prominente investeerders in het bedrijf zijn Van der Valk Investments en ook oprichter en directeur Peter Bijvelds.

Veel belangstelling voor aandelen en dat wereldwijd

Er was veel belangstelling voor  de aandelen van Ebusco, en dat zowel uit de Benelux als uit de rest van de wereld. Ebusco denkt dat dit te maken heeft dat het groene verhaal van de onderneming veel mensen aanspreekt. En daar kan Ebusco wel eens een punt hebben.

Verkoop van elektrische bussen

Ebusco is bekend geworden door met name de verkoop van elektrische bussen.  Dat is echter niet het enige wat de onderneming doet. Het levert namelijk ook laadinfrastructuur voor voertuigen en opslagcapaciteit voor stroom.  Aandelen Ebusco kopen is dus best een interessante optie. Check dan wel eerst de brokers. Die vragen voor hun diensten vaak nogal verschillende tarieven. Je kunt ze  hier met elkaar vergelijken.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

 

5/5 - (4 stemmen)

Plaats een reactie