Flinke plus aandelen Air France KLM is geen reden tot jubelstemming

AEX flink in de plus
AEX flink in de plus

Flinke plus aandelen Air France KLM is geen reden tot jubelstemming. De plus van liefst 11.5 procent  namelijk, wordt overschaduwd door de reorganisatie die binnen KLM plaats zal vinden. De uitkomsten van de reorganisatie zullen in juli bekend gemaakt worden. Een ding is zeker; de organisatie slankt af en veel mensen zien hun baan in rook opgaan.

Flinke plus aandelen Air France KLM, fikse plus Unibail-Rodamco

Er werden vanochtend flinke koerswinsten gemaakt op de AEX, die zelf al snel 1,2 procent in het grien stond. De banken scoorden goed. Zowel ING, ABN Amro als Aegon stegen met percentages tussen de 4,5 en 6,1 procent. Nog beter scoorde Unibail-Rodamco Westfield dat vanochtend de aandelen al snel 9 procent meer waard zag worden. Verliezers waren er ook. Wolters Kluwer en Ayden bijvoorbeeld, verloren al snel meer dan 2 procent.

Reorganisatieplannen worden in juli bekend

Op de AMX scoorde Air France KLM dus prima. Dat bezorgde dus niemand een glimlach. Insiders denken te weten dat er de komende jaren flink minder vluchten uitgevoerd zullen worden en dat de personeelsomvang aangepast wordt aan de krimp.  En dus zal flink gesneden worden in het personeelsbestand, zo is de verwachting.

Ook in aandelen? Check dan hier de brokers.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie