Ginkgo Bioworks ook via Spac naar de beurs

Aandelen Ginkgo Bioworks kopen

Het wordt mode, Ginkgo Bioworks ook via Spac naar de beurs. Door een fusie met  Soaring Eagle Acquisition Corp moet de beursgang in het derde kwartaal van dit jaar gestalte krijgen. De beursgang moet de onderneming waarderen op 15 miljard dollar.

Ginkgo Bioworks ook via Spac naar de beurs; organisme bedrijf staat aan vooravond groei

Ginkgo Bioworks is een biotechbedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in het Amerikaanse Boston. De onderneming zag het levenslicht in 2008 en werd opgericht door Jason Kelly en drie klasgenoten, onder supervisie van professor Tom Knight. Ginkgo Bioworks is een ‘organisme bedrijf’. De onderneming is in staat om cellen op schaal te programmeren met toepassingen in diverse industrieën zoals farmaceutica, voedsel en landbouwindustrieën.

Omzetgroei verwacht van meer dan 80 procent

Het is de afgelopen jaren meer dan goed gegaan met de onderneming, dat in Cascade Investment, Casdin Capital, General Atlantic en Senator Investment Group al serieuze en bekende investeerders heeft. Door e beursgang ziet de toekomst van het bedrijf er rooskleurig uit. Vorig jaar nog genereerde de onderneming een omzet van 76,7 miljoen dollar. De verwachting is echter dat de inkomsten gaan groeien naar een bedrag van 628 miljoen in 2024. Over de periode tot 2024 moet derhalve een omzetgroei van 84 procent bewerkstelligd worden.

Wil jij straks aandelen van deze onderneming kopen? Check en vergelijk dan hier de brokers, want die ben je nodig voor de aankoop van aandelen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie