Volvo Cars eindelijk naar de beurs

Aandelen Volvo Cars kopen

Eindelijk. Volvo Cars eindelijk naar de beurs. Het is de bedoeling dat je nog dit jaar aandelen Volvo Cars kunt kopen op de Nasdaq in Stockholm. Ook Geely Group, de moedermaatschappij, is ondertussen overstag en gelooft in de beursgang.

Volvo Cars eindelijk naar de beurs, aandelen worden verhandeld op Nasdaq Stockholm

Volvo Cars is al vanaf 2010 dochter van Geely Group. De beursgang lijkt een nieuwe periode van de autoproducent in te luiden, een periode waar de focus komt te liggen op elektrisch rijden en het reduceren van de CO2 uitstoot. Volvo Cars wil als technologie gedreven volledig elektrisch automerk de toekomst in. Overigens is het wel de bedoeling dat Geely Group ook na de beursgang aandeelhouder van Volvo Cars blijft.

2,5 miljoen ton minder uitstoot CO2

Behalve dat Volvo Cars eindelijk naar de beurs gaat, wil het tot 2025 2,5 miljoen ton minder CO2 uitstoot produceren. Dat doel wil het bereiken door hergebruik van materialen en speciaal van de PHEV-batterijen. Behalve dat dit goed is voor het milieu, bespaart dit Volvo Cars ook nog eens honderd miljoen euro.

Volvo Cars bestaat al vanaf 1927

Volvo Cars bestaat al vanaf 1927 en staat bekend vanwege de productie van onder meer SUV’s, stationwagens, hatchbacks en sedans. De Zweedse autogigant produceert niet alleen fraaie auto’s, maar vooral ook zeer veilige en solide wagens. Wil je straks aandelen Volvo Cars kopen, dan krijg je te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.


Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie