Daarom is een gratis cursus beleggen een goed idee!

gratis cursus beleggem
Kan geen kwaad: gratis cursus beleggen

Elders op deze site kun je een gratis cursus beleggen volgen. Die service is bepaald geen overbodige luxe zo is maar weer eens gebleken. Naar nu blijkt hebben tal van beleggers namelijk belegd in een verkeerd bedrijfje, dat daardoor de aandelen zo ongeveer zag vertienvoudigen. Daarom is een cursus beleggen een goed idee dus. Het blijkt dat het zelfs voor de meer ervaren beleggers geen kwaad kan.

Beleggers beleggen in aandelen van het verkeerde bedrijf: gratis cursus beleggen zou goede optie zijn

Het was beurswaakhond SEC opgevallen dat een tamelijk obscure onderneming genaamd Zoom Technologies de aandelen in korte periode zag vertienvoudigen.  En dat terwijl de aandelen van Zoom Video Communications weliswaar verdubbelden, maar verder niet echt exorbitant stegen. En dat terwijl deze Zoom daar wel de gelegenheid voor gaf. Juist nu mensen vooral thuis zijn vanwege het coronavirus, wordt namelijk meer en meer gebruik gemaakt van deze videochat app.

Handel in ‘verkeerde’ Zoom stilgelegd

SEC vermoedt dat beleggers op de ‘verkeerde’ Zoom belegd hebben en dus niet verder gekeken hebben dan hun neus lang is. Zoom Technologies had een aandeel dat in januari nog 2 euro waard was. Nadat zelfs even de 20 euro werd aangetikt, stond het aandeel nu weer op 10. Daar blijft het voorlopig ook op staan, want de beurswaakhond kondigde onderzoek aan en heeft de handel van Zoom Technologies tot in elk geval 8 april stilgelegd.

Wil je nadat je de cursus beleggen gedaan hebt ook in aandelen? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie