Handel in Amerikaanse aandelen zet zich vandaag voort

De handel in Amerikaanse aandelen werd vandaag verder voortgezet. De afgelopen week stonden de beurzen op Wall Street op het hoogste punt sinds tijden. Gisteren leek de versnelling van de beurzen een halt toegeroepen. Maar vandaag lieten de beleggers hun afwachtende houding varen en zette massaal in op Amerikaanse aandelen.

De afwachtende houding van de beleggers werd vandaag getemperd dankzij terugkerende positieve cijfers over het herstel van de Amerikaanse economie. Alhoewel een aantal weken terug het herstel van de economie nog in twijfel werd getrokken, wordt de kans dat Amerika opnieuw terugzakt in een recessie steeds kleiner. Vandaag werd bekend gemaakt dat het Amerikaanse begrotingstekort lager uit valt dan verwacht.

Aandelen kopen? Kies een broker:broker

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Welke aandelen deden vandaag het best op Wall Street?

De meeste aandelen op de beurzen van Wall Street schoten vandaag in de plus. Toch waren er vandaag een aantal aandelen die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Vooral financiële instellingen deden het opnieuw goed. De waarde van het aandeel Bank of America steeg met 2,7% en het aandeel Citigroup steeg vandaag met 2,4%. Ook de waarde van olieconcern Chevron ging vandaag omhoog met 1,7%

De run op Amerikaanse aandelen zorgde ervoor dat alle beurzen op Wall Street uiteindelijk met winst afsloten. De Dow Jones steeg vandaag 0,8% en sloot af op 15.215,25 punten. De S&P 500 boekte zelfs 1% winst en zette met 1.650,34 punten een nieuw record neer. De Nasdaq steeg 0,7% en sloot af op 3.462.61 punten.

Positieve ontwikkelingen Wall Street zorgen voor toenemende handel in Europese aandelen

Dankzij de positieve ontwikkelingen op Wall Street bleef vandaag de handel in Europese aandelen ook gewoon doorgaan. Vandaag kwam er negatief nieuws over het consumentenvertrouwen in Duitsland. Analisten hadden verwacht dat dit een negatieve invloed zou hebben op de Europese beurzen. Niets was echter minder waar. Beleggers investeerden vandaag opnieuw in Europese aandelen.

Het resultaat is dat de waarde van aandelen en dus de Europese beurzen opnieuw in de plus zijn afgesloten. De AEX boekte een winst van 0,7% en sloot af op 363,69 punten. Ook de MidKap behaalde een winst van 0,4% en sloot af op 546,94 punten. Daarnaast stonden de CAC 40, de DAX en de FTSF aan het einde van de dag ook op een ruime winst.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie