Handel in Europese aandelen stil vanwege Dag van de Arbeid

Vandaag was een rustige dag op het gebied van handelen van aandelen op de Europese beurzen. Vanwege de Dag van de Arbeid waren alle Europese beurzen met uitzondering van Londen gesloten. De FTSE 100 beurs in Londen sloot vandaag met een winst van 0,3% af. Vooral de aandelen van financiële instellingen waren in trek. Aandelen Standered Chartered en Barclay behoorden tot de grootste stijgers op de Britse beurs.

Europese aandelen stil: handel in Amerikaanse aandelen loopt terug

De handel in Amerikaanse aandelen liep vandaag terug nadat er negatief nieuws over de Amerikaanse economie naar buiten werd gebracht. De Amerikaanse economie loopt niet terug maar de groeicijfers zijn minder sterk als men verwacht en gehoopt had.

Beleggen? Tip: Kies de beste en goedkoopste broker

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Zo is afgelopen maand april de werkgelegenheid met 119.000 banen gestegen. Er werd een toename van 150.000 banen verwacht. Vanwege extra bezuinigingen van de overheid nam afgelopen maand zakte ook de bouwuitgaven terug.

Aan het einde van de week zal de overheid haar banenrapport publiceren. De gegevens in dit rapport zullen gebaseerd zijn op de cijfers die vandaag naar buiten werden gebracht. We kunnen dus verwachten dat de handel in aandelen op de Amerikaanse beurzen de komende dagen zal terugzakken.

Beleggers afwachtend met aanschaffen aandelen ondanks steunpakket FED

De FED heeft vandaag na een vergadering van twee dagen besloten om het steunpakket ongewijzigd te laten. Komende maand zal de FED opnieuw 85 miljard in de Amerikaanse economie pompen. De FED geeft wel aan dat het pakket aangepast kan worden indien de omstandigheden verbeteren of verslechten.

De Dow Jones sloot vandaag af op 14.700,95 punten, een verlies van 0,9%. De S&P 500 leed ook een verlies van 0,9% en sloot af op 1.582,70 punten. De Nasdaq verloor de winst van gisteren en zakte naar 3.299,13 punten. Eveneens een verlies van 0,9%. Naar verluid zal het animo voor Amerikaanse aandelen de komende dagen niet toenemen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie