ING verhoogt koersdoel Van Landschot Kempen, groter belang DWS in Ordina

ING verhoogt koersdoel Van Landschot Kempen
ING verhoogt koersdoel Van Landschot Kempen

ING verhoogt koersdoel Van Landschot Kempen en DWS heeft een groter belang in Ordina. Dat was het nieuws van deze vroege vrijdag. Het koersdoel van Van Landschot Kempen werd door ING verhoogd van 23 naar 23,50 euro.

ING verhoogt koersdoel Van Landschot Kempen, dividend uitkeren zou aandeel aanjagen

ING denkt dat het aandeel Van Landschot Kempen veel baat kan hebben bij dividenduitkering. Wil Van Landschot Kempen dat doen dan moet het nog wel even geduld hebben. Pas in december zal de Europese Centrale Bank zich uitspreken over het uitkeren van dividend.  Volgens ING bekleedt Van Landschot Kempen een toppositie in.  Genoemd wordt de sterke kapitalisatie en de combinatie met de activiteiten die relatief weinig kapitaalintensief zijn.

Kleine overnames en uitkeren speciaal dividend

ING denkt dat voor Van Landschot Kempen kleine overnames en het uitkeren van speciaal dividend hand in hand moeten gaan. Dit bleek al eerder, toen Van Landschot Kempen Van Hof Hoorneman bankiers overnam. Vanochtend koerste het aandeel overigens ietsje lager, zo rond de de 15,54 euro.

Groter belang DWS in Ordina

Anders nieuws; DWS Investments heeft een groter belang genomen in Ordina. Dat belang is nu 2,73 procent met een stemrecht van 3,15 procent. Tot voor kort was er een belang van 2,34 met een dito stemrecht.

Wil je ook in aandelen? Dan doe je een beroep op brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie