Intel brengt Mobileye naar de beurs

Intel brengt Mobileye naar de beurs.  Intel, het moederbedrijf van Mobileye, denkt dat de waardering na de beursgang rond de 50 miljard dollar zal zijn. Intel is al enige tijd met de beursgang van dochter Mobileye bezig. Wat precies aan kapitaal opgehaald moet worden en tegen welke prijs de aandelen verhandeld gaan worden, is nu nog onduidelijk.

Intel brengt Mobileye naar de beurs om verder door te kunnen groeien

Intel kocht Mobileye enkele jaren geleden voor een bedrag van 15 miljard dollar. Mobileye staat bekend als een specialist in camerasystemen voor autonoom rijden. Intel verwacht veel van Mobileye en wil met het extra kapitaal het bedrijf verder laten groeien. Dat moet dus middels een beursgang gestalte krijgen.

Bedrijf Intel rendeert  uitstekend

Aandelen Mobileye kopen is dus eigenlijk zaken doen met Intel. Dit Amerikaanse bedrijf is met name gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als het produceren van chips, moederborden en software en andere componenten van computers en computer netwerken. Intel geniet echter vooral bekendheid vanwege de microprocessoren de in de meeste computers zitten die we elke dag opnieuw gebruiken.  De onderneming  werd in 1968 opgericht door Robert Naye en Gordon Moore. Intel rendeert nog steeds goed. Zo is het bekend dat het bedrijf in 2020 nog een omzet genereerde van 77.9 miljard dollar. Intel huist met het hoofdkantoor in Santa Clara in de Amerikaanse staat California.

Aandelen kopen? Dan vergelijk je eerst altijd de brokers. En dat kun je hier prima doen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
5/5 - (3 stemmen)

Plaats een reactie