Alternatieve beleggingen

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Je hebt beleggingen maar ook alternatieve beleggingen. Wat precies alternatieve beleggingen zijn, lees je hier in de kennisbank van allesoveraandelen.com.

Veel gestelde vragen over alternatieve beleggingen

Wat zijn alternatieve beleggingen?

Dit zijn beleggingen waarbij het rendement niet steeds en alleen samenhangt met de koersontwikkelingen op de bekende traditionele obligatie- en aandelenmarkten. Denk in dit kader maar eens aan hedgefondsen, grondstoffen en ook vastgoed. Het is een feit dat bij dit soort beleggingen hogere rendementen aan de orde kunnen zijn. Aan de andere kant gaan ze ook gepaard met een bovengemiddeld of hoog risico.

Hoe ontwikkelen deze specifieke beleggingen zich?

Deze beleggingen zijn voor zowel adviseurs als beleggers een steeds belangrijker instrument geworden. Wel is het zo dat ook vanwege de groei van met name de private markten, dit soort beleggingen steeds complexer aan het worden zijn.

Waar kunnen deze alternatieven voor reguliere beleggingen vooral van profiteren?

Deze beleggingen zijn prima in staat te profiteren van inefficiënties in de markten. Dan gaat het vooral om de niet traditionele activa van beleggingsstrategieën. Al met al kunnen deze alternatieven voor traditionele beleggingen dus best eens de moeite waard zijn.

Zaken doen met de broker

Het is een gegeven; ga je in aandelen, dan krijg je te maken met brokers. Deze makelaars in aandelen hebben vrijwel allemaal andere voorwaarden en hanteren verschillende tarieven. Je kunt die hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Inhoudsopgave