Amerikaanse stijl

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

De Amerikaanse stijl heeft onder meer te maken met het verschil tussen Europese en Amerikaanse opties. Hier in de kennisbank van allesoveraandelen.com lees je alles over deze stijl.

Veel gestelde vragen over Amerikaanse stijl

Bestaat er een Amerikaanse stijl?

Jazeker. De meest gangbare manieren om opties te verhandelen zijn de Europese of Amerikaanse stijl. Kenmerk van de Amerikaanse wijze van verhandelen is dat het verkooprecht gedurende de gehele looptijd kan worden uitgeoefend door de houder van de optie. Op die manier kan de houder van de optie al voor de vastgestelde expiratiedatum het recht uitoefenen om de aandelen op te vragen.

Hoe werk de handel in opties verder eigenlijk?

Wanneer je een optie koopt, dan koop je het recht om de onderliggende waarde van een optie op een vastgestelde datum voor een vastgestelde prijs te kopen of verkopen. Daarbij geldt de afgesproken datum als expiratiedatum en de vastgestelde prijs wordt ook wel de uitoefenprijs genoemd.

En waaruit bestaat dan de onderliggende waarde van een optie?

De onderliggende waarde van een optie kan een set aandelen zijn, een index, grondstof of bijvoorbeeld vastgoed zijn. In z’n algemeenheid wordt de handel in opties als tamelijk ingewikkeld beschouwd. De verschillende producten kunnen namelijk een hoog risico met zich meebrengen.

In aandelen? Dan doe je een beroep op de brokers

Als je in het bezit van aandelen wilt komen, dan doe je zaken met de brokers. Deze makelaars hanteren verschillende voorwaarden en tarieven. Die kun je hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Inhoudsopgave