Big Tech

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Weet jij welke bedrijven bij de Big Tech bedrijven horen? En wat zijn dit dan precies? Je leest er hier alles over in de kennisbank van allesoveraandelen.com.

Veel gestelde vragen over Big Tech

Wat is Big Tech?

Dit is een niet altijd even positieve bijnaam voor de grootste technologiebedrijven ter wereld. Doorgaans wordt dan speciaal gewezen naar Google, Apple, Facebook, Amazon en Microsoft. Het zijn stuk voor stuk zeer machtige bedrijven met stuk voor stuk een gigantische omzet. Google, Facebook, Amazon en Apple zetten samen net zo veel om als het bruto nationaal inkomen van Nederland.

Is iedereen blij met de Big Tech?

Nee, zeker niet. De enorme rijkdom van de bedrijven stuit menigeen tegen de borst. Niet voor niets moesten de CEO’s van genoemde bedrijven al verschillende keren verantwoordelijkheid afleggen over hun enorme verdiensten en waarom die rijkdom niet meer met de wereld gedeeld wordt.

De Big Tech bedrijven liggen dus steeds onder het vergrootglas?

Dat kun je wel zeggen ja. De bedrijven staan steeds in de schijnwerpers. Vaak komen dan kwesties als privacy, belastingzalen en de monopolypositie net als het thema duurzaamheid aan de orde. Het is dus niet altijd even leuk om zoveel geld en macht te hebben. Daar zitten ook schaduwkanten aan.

Check hier de brokers

Aandelen kopen betekent zaken doen met brokers. Voor je een broker inschakelt doe je er goed aan ze eerst met elkaar te vergelijken. Er is namelijk nogal verschil in kosten en voorwaarden.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Inhoudsopgave