Binaire opties

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Dat klinkt ingewikkeld, binaire opties. Maar wat zijn het dan precies voor opties? We leggen je het hier in de kennisbank van allesoveraandelen.com allemaal uit.

Veel gestelde vragen over binaire opties

Binaire opties, wat zijn dat precies?

Het is in elk geval een redelijk nieuw verschijnsel en in feite kun je zeggen dat deze opties erg weinig met beleggen of handelen in opties te maken hebben. Het is meer voorspellen of gokken. Weet jij iets goed te voorspellen, dan maak je winst. Zit je er naast, dan is er sprake van verlies.

Binair, waar staat dat dan voor?

Kijken we naar een binaire variabele, dan is dat een variabele die twee elkaar uitsluitende waarden kan aannemen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld 0 of 1, ja of nee, waar of onwaar en aan of uit. Het toepassen van binaire opties lijkt inderdaad erg op gokken.

En hoe werken binaire opties in de praktijk?

Mooi voorbeeld van de werking van deze opties is bijvoorbeeld de vraag of de AEX binnen het uur gaat stijgen of dalen. Zeg je ja, dan krijg je voor elke euro die je ingezet hebt 80 eurocent. Heb je het echter bij het verkeerde eind, dan ben jij de euro kwijt. Insiders zijn het er over eens dat dit meer weg heeft van gokken dan van beleggen. Dit omdat het je nooit met een gedegen visie lukt het juiste antwoord op de vraag te geven.

Check hier de brokers

Als je aandelen wilt kopen, dan doe je dat via brokers. Die brokers vragen verschillende tarieven voor hun diensten en hebben bovendien allemaal hun eigen voorwaarden. Om die reden is het verstandig de brokers eerst goed met elkaar te vergelijken. Dit kun je hier doen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Inhoudsopgave