Only Fans moet na beursgang miljarden waard zijn

Aandelen Only Fans kopen

Only Fans moet na beursgang miljarden waard zijn. Wellicht dat om die reden Leonid Radvinsky, de eigenaar, het achter de schermen zo druk heeft om een beursgang voor te bereiden. Na een beursgang is hij zeker miljardair namelijk. Om de beursgang mogelijk te maken zal gebruik gemaakt worden van een Spac.

Only Fans moet na beursgang miljarden waard zijn, merendeel content aangeboden door muzikanten en fitnessinstructeurs

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Only Fans beslist geen erotisch platform. Nog steeds wordt het merendeel van de content aangeboden door de fysieke fitnessinstructeurs en muzikanten. Daarnaast is er inderdaad een groep mensen die tegen betaling erotisch getinte video’s aan de betaalde fan laat zien. Want dat is de opzet van Only Fans. Op het platform kun je video’s delen met fans die daarvoor een abonnement afsluiten. Dat doen ze doorgaans voor ene bedrag van tussen de 5 en 50 dollar per maand.

Door Covid-19 van 20 naar 120 miljoen gebruikers

Voor Covid-19 uitbrak, had Only Fans 20 miljoen gebruikers. Ondertussen zijn dat er 120 miljoen. Om die reden werd er via het platform vorig jaar voor 1,7 miljard dollar aan transacties uitgevoerd. Er werd in 2020 een winst gemaakt van 300 miljoen en 20 miljoen dividend uitgekeerd. Het grootste deel van dat geld verdween regelrecht in de zakken van Radvinsky. De zakenman nam 2018 liefst 75 procent  van de aandelen van moederbedrijf Fenix International Limited. Achteraf gezien was dat een uitstekende beslissing van Radvinsky.

Wanneer de beursgang een feit moet zijn, voor hoeveel de aandelen uitgegeven gaan worden en wat de beursgang op moet leveren is overigens nog niet bekend. Wil je straks aandelen Only Fans kopen, dan doe je een beroep op brokers. Die kun je hier met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie