Porsche gaat mogelijk naar de beurs

Porsche gaat mogelijk naar de beurs. Dat zeggen ingewijden rondom de autofabrikant. Met de opbrengst van de beursgang zou de elektrificatie van Volkswagen verder gestalte moeten gaan krijgen.

Porsche gaat mogelijk naar de beurs; Duitse kranten weten dat zeker

De beurswaarde van Porsche zou ergens tussen de 45 en 90 miljard euro liggen  Voor er sprake is van een beursgang, zou de familie Porsche-Piech echter wel eerst afstand moeten doen van een groot deel van de aandelen die het heeft van de Volkswagen Groep. Van die opbrengst zou de familie weer ene groot aantal aandelen van Porsche kunnen kopen. Zo verliest de familie weliswaar de controle over de Volkswagen Groep, maar wordt het wel grootaandeelhouder van Porsche.

Porsche is druk bezig met de elektrificering

Volkswagen en zeker ook Porsche zijn ondertussen druk doende met de elektrificering. Porsche zoekt daarbij nadrukkelijk de samenwerking met andere bedrijven. Zo is al bekend dat Varta, een Duitse accubouwer, de accucellen aan Porsche zal gaan leveren. Verder is er al een joint venture opgericht met een andere fabrikant van accu’s in de vorm van Customcells. Zelf zwijgt Porsche net als de VW Groep  nog over de bersgang. De Duitse kranten eten echter zeker dat Porsche naar de beurs zal gaan.

Vergelijk eerst de brokers!

Mocht je straks aandelen Porsche willen kopen, dan doe je er verstandig aan om eerst de brokers eens goed met elkaar te vergelijken. De brokers namelijk, hanteren nogal eens verschillende tarieven. Je kunt de brokers hier met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie