Ripple wil na rechtszaak naar de beurs

Ripple wil na rechtszaak naar de beurs. Dat hebben bronnen bevestigd op de bijeenkomst van het WEF in Davos.  Er loopt al meer dan een jaar een rechtszaak tegen Ripple. De verwachting is echter dat er nog dit jaar een eind zal komen aan deze slepende zaak. Precies dan wil Ripple aandelen op de markt brengen. Hoeveel en tegen welke waarde dat zal zijn, is nog niet bekend.

Ripple wil na rechtszaak naar de beurs, verwachting is nog eind dit jaar

Ripple is het bedrijf achter de XRP, de zesde grootste cryptomunt ter wereld. XRP maakt cryptobetalingen een stuk eenvoudiger. In eerste instantie wordt traditionele geld  geconverteerd naar XRP. Dit kan hele snel en tegen relatief lage kosten. XRP wordt vervolgens weer omgezet naar regulier geld.

Illegale handel in effecten

Volgens beurswaakhond SEC is Ripple betrokken bij de illegale handel in effecten. Om deze reden wil het de vergunning voor Ripple dan ook intrekken.. Ripple echter, stelt dat een digitale munt niet gelijk een effect moet worden behandeld en spreekt de aanklacht dus tegen. Ondertussen heeft de aanklacht het bedrijf wel al de nodige schade toegebracht. Verschillende cryptobrokers hebben bijvoorbeeld de ondersteuning voor de XRP token al stopgezet. De rechtszaak sleept zich al vijftien maanden voort. Insiders echter, verwachten binnen een aantal maanden een oplossing.

Vergelijk hier alvast de brokers

Wil jij straks aandelen Ripple kopen? Dan krijg je altijd te maken met brokers. Omdat die nogal eens verschillende voorwaarden en tarieven hanteren, doe je er goed aan om de brokers met elkaar te vergelijken. Dat kun je prima hier doen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie