RPA RusBITech gaat naar de beurs

RPA RusBITech gaat naar de beurs, want aandelen RPA RusBITech kopen moet binnen afzienbare tijd mogelijk worden. RPA RusBITech is de Russische distributeur van Linux. De aanstaande beursgang heeft een waarde van 17 miljard roebel, omgerekend 260 miljoen dollar. Ongeveer twintig procent van de aandelen van de onderneming zijn overigens in het bezit van  Ilva Sivtsev.

RPA RusBITech gaat naar de beurs; exacte datum nog onbekend

RusBITech werkt met verschillende partners en ontwikkelt Astra Linux, een derivaat van Debian Linux, dat x86, Arm een andere CPU-architecturen ondersteund. Tevens ondersteunt het MIPS, vermoedelijk voor Russische Baikal CPU’s en Elbrus-apparatuur. Astra Linux is een Russisch op Linux gebaseerd computerbesturingssysteem ( OS) dat massaal wordt geïmplementeerd in de hedendaagse Russische Federatie om Microsoft Windows te vervangen. De Astra Linux technologie wordt gebruikt door het Russische leger en de politie. Afgezien van leger en politie wordt het nu geleverd aan onderwijs-, gezondheidszorg- en andere staatsinstellingen, evenals aan industriële reuzen zoals RZD, Gazprom, Rosatom en anderen. Server-versies van Astra Linux zijn gecertificeerd om te werken met Huawei apparatuur.

RPA RusBITech vernoemd naar Hero Cities en het GOS

De OS-releases van Astra Linux zijn vernoemd naar Hero Cities in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Er is één release voor algemene doeleinden met de naam Oryol, gericht op “het bereiken van doelen voor kleine en middelgrote bedrijven”. Andere releases zijn gemarkeerd als “speciaal doel” – de Smolensk voor x86-64 pc’s, Tula voor netwerkhardware, Novorossiysk voor mobiele ARM -apparaten en Moermansk voor IBM System Z – mainframecomputers. Rusbitech produceert ook een “soft/hardware Trusted Boot Control Module” MAKSIM-M1 (“?643?1”) met PCI-bus. Het voorkomt ongeautoriseerde toegang en biedt een aantal andere verhoogde digitale beveiligingsfuncties. De module ondersteunt, naast Astra Linux, ook besturingssystemen met Linux-kernel 2.6.

Wil jij aandelen RusBITech kopen? Vergelijk dan eerst altijd de brokers, omdat die nogal verschillende voorwaarden en tarieven willen hanteren. Je kunt de brokers hier op AllesOverAandelen.com prima met elkaar vergelijken.

 

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie