Yahoo gaat voor de tweede keer naar de beurs

Yahoo gaat voor de tweede keer naar de beurs. Dat zegt althans topman Jim Lanzone tegen de Financial Times. Volgens de topman is Yahoo financieel klaar voor een tweede beursgang. Ook liet hij weten dat Yahoo weer winstgevend is. Hoeveel aandelen er uitgegeven zullen worden en wanneer die verkocht zullen worden, is nog niet bekend gemaakt. Ook is nog onduidelijkheid over de prijs van een aandeel Yahoo.

Yahoo gaat voor de tweede keer naar de beurs; datum nog onbekend

Yahoo. Wie kent dit bedrijf niet? Het is een van de oudste merken op internet. De combinatie zoekmachine en mailbox scoorde goed. Om die reden ging Yahoo in 1996 voor de eerste keer naar de beurs. Later ging het minder met Yahoo. Het bedrijf werd in 2017 dan ook overgenomen door Verizon. Yahoo had de ‘oorlog’ tegen Facebook en Google verloren op dat moment.  Sinds 2021 is Yahoo in handen van investeringsmaatschappij Apollo. Het bedrijf legde er destijds ruim vijf miljard dollar voor neer.

Zo vind je de voor jou beste brokers

Ondertussen is Yahoo weer springlevend. Het heeft momenteel dertig titels en afdelingen en biedt onder meer nieuws en maildiensten aan. Bovendien bezit het de nieuwssite TechCrunch. Met de hernieuwde beursgang wil Yahoo interessante partijen overnemen. Overigens kocht Yahoo onlangs nog de bekende gokapp Wagr. Yahoo bestaat al vanaf 1995. Het bedrijf werd opgericht door Jerry Yang en David Filo. Wil jij straks in het bezit komen van aandelen Yahoo? Dan ga je in zee met brokers. Hier op AllesOverAandelen.com kom je in contact met de beste brokers. Je kunt bovendien deze brokers goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie