Tie verkoopt Google-Ads-for-Channel aan Amerikaans bedrijf

Tie verkoopt bedrijfsinderdeel voor 6 miljoen euro
Tie verkoopt bedrijfsonderdeel voor 6 miljoen euro

Tie verkoopt Google-Ads-for-Channel uiteindelijk dan toch aan het Amerikaanse Imparter. Het bedrijf nam de aandelen van het Nederlandse bedrijf over voor ongeveer 6 miljoen euro. Dat Tie dit bedrijfsonderdeel verkoopt aan de Amerikanen was al lang geen geheim meer. De verkoop diende zich half februari al aan. Het coronavirus en het lang uitblijven van de financiering gooiden echter lang roet in het eten.

Tie verkoopt Google-Ads-for-Channel, BlackRock neemt groter bekang in Unibail

De Amerikanen nemen dus slechts een onderdeel over, Tie verkoopt Google-Ads-for-Channel maar blijft de overige werkzaamheden gewoon voortzetten. Ondertussen heeft het maar voortploeterende Unibail-Rodamco-Westfield  BlackRock een groter belang gegeven in het bedrijf. In juli nog was sprake van een kapitaalbelang van 4,01 procent voor RockBail, vandaag werd op basis van de Wet op Financieel Toezicht  bekend dat dit aandeel gegroeid is naar 4,20 procent met 5,01 procent stemrecht. Da sterecht was tot voor kort 4,74. Het is bekend dat Unibail Rodamco-Westfield grote klappen krijgt op dit moment en waarschijnlijk meer aandelen uit zal geven om tenminste 5 miljard bijeen te schrapen.

Wil je ook in aandelen? Dan moet je zaken doen met brokers. Je kunt ze hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie