Aandelen Air France KLM dalen fors in waarde, Prosus lichtpuntje

Fagron: lichtpuntje
Fagron lichtpuntje op de AEX

Conclusie na een beursdag op de AEX? De aandelen Air France KLM dalen fors in waarde, Prosus is een lichtpuntje. Meer zat er niet in nu blijkt dat de beleggers twijfelen aan eigenlijk alles. Aan het economisch herstel en of dat nu daadwerkelijk doorzet en aan de eventuele komst van een tweede golf van het coronavirus, Het leverde opnieuw een verliesdag in Amsterdam op.

Aandelen Air France KLM dalen fors in waarde, Royal Delft keert geen dividend uit

Op de dag dat Royal Delft besloot geen dividend uit te keren sloot de AEX uiteindelijk 0,8 procent lager op 561,75 punten. Lichtpuntje op de AEX was Prosus met 1,9 procent stijging van de waarde van het aandeel.. Philips koerste aanvankelijk groen maar moest uiteindelijk toch 0,6 procent verlies slikken, De grootste klappen kregen de banken. Opnieuw de banken inderdaad. ABN Amro leverde 5,8 procent in ING ietsje minder met 5,4 procent terwijl ook oliereus Shell 5,8 procent verlies leed.

Fagron als enige in de groene zone

Ook op de AMX was het vooral kommer en kwel, al viel de schade uiteindelijk wel mee. In de AMX bleef alleen Fagron in de juiste groene zone met een waardestijging van 1,8 procent, KLM Air France leed fors verlies met 9,3 procent. Ook PostNL ging fors omlaag met 6,3 procent.

Wil je ook in aandelen? Dan doe je een beroep op brokers. Check ze hier en vergelijk ze.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie