Aandelen op de AEX missen ‘richtinggevend nieuws’

kleine plus voor Philips
kleine plus voor Philips

De aandelen op de AEX missen ‘richtinggevend nieuws’. Dat menen althans de kenners van de beurs die rond lunchtijd constateerden dat de AEX in het rood koerste: 1,1 procent om precies te zijn. Door het uitblijven van of goed of minder positief nieuws treedt twijfel op bij beleggers, die zich in een soort van vacuum bevinden. Dat verklaart de kleine min, al kleurden verschillende fondsen wel groen.

Aandelen op de AEX missen ‘richtinggevend nieuws’; wel kleine plus voor Philips

Galapagos bijvoorbeeld, de dochter van Gilead Sciences, pluste 14 procent terwijl Philips ook met een waardevermeerdering van het aandeel van een halve procent aan de lunch kon. Ondertussen werd het koersdoel van Credit Suisse verhoogd en bleken de banken de grootste dalers vanochtend. Het aandeel ABN Amro daalde 4,4 procent, nog meer verloor ING met liefst 5,2 procent. ArcelorMittal leverde ook al in, 3,5 procent.

Air France KLM levert flink in

Fugron was een lichtpuntje op de AMX en pluste 0,9 procent vanochtend. Air France KLM echter, ging fors naar beneden (7,7 procent) terwijl Wereldhave nog meer inleverde met 7,9 procent.  Basic Fit harkte 133 miljoen euro binnen door 5,3 miljoen aandelen te verkopen. Het ging om nieuwe aandelen die met een korting van 1,4 procent van de hand werden gedaan. Het aandeel Basic Fit daalde echter: 2,8 procent.

Alfen levert flink in, Sligro doet dat ook

Op de AScX werden de aandelen van Lucas Bols 3,9 procent meer waard. Grootste dalers hier bleken Sligro en Alfen. Zij leverden 5,8 procent en 6,7 procent in. Mocht je ook in aandelen willen, dan krijg je te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie