Op stijging van de waarde aandelen Unibail-Rodamco Westfield staat geen maat

Galapagos weet weer wat de kleur rood betekent
Galapagos weet weer waar de kleur rood voor staat

Op de stijging van de waarde aandelen Unibail-Rodamco Westfield staat geen maat. Werd gisteren becijferd dat het aandeel van de vastgoedinvesteerder de afgelopen drie maanden al met 60 procent was gestegen, vandaag boekte het opnieuw een forse winst: 11,3 procent. De AEX eindigde zo goed als vlak, met speciale dank aan de banken en de verzekeraars. En aan Unibail-Rodamco Westfield dus.

Op stijging van de waarde aandelen Unibail-Rodamco Westfield staat geen maat;  nu winst van 11,3 procent

De beurzen in Europa deden het goed. De Duitse  DAX scoorde de hoogste notering sinds begin maart. Wat dat betreft scoorde AEX niet al te best afgezet tegen de andere Europese beurzen. Ondanks een aantal fikse stijgingen, eindigden grootheden als ASML, Royal Dutch Shell en Unilever in het rood.

Banken en verzekeraars scoren uitstekend

De banken en verzekeraars scoorden prima. Zo steeg de ABN Amro Bank met 9,8 procent, Aegon met 8,2 procent en de ING Bank met 6,8 procent.  Europees gezien scoorden de luchtvaartmaatschappijen goed, net als de reisorganisaties. Daarmee lijkt de consument dus weer vertrouwen te hebben in de economie.  Ayden had een zwakke dag en zag het sterke aandeel 4,5 procent in waarde dalen, zoals Galapagos ook flink daalde: 3 procent. Er was vandaag ook winst voor Signify op de AMX: 57 procent, Arcadis steeg zelfs 0,2 procent meer en Air France KLM had een topdag en groeide met 10,6 procent.

Ook in aandelen. Je kunt hier alvast de broker vergelijken:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie