Aandelen Boskalis in de lift na binnenhalen mega order in Finland

aandeel Boskalis stijgt doo binnenhalen opdracht
aandeel Boskalis stijgt door binnenhalen opdracht

De AEX koerst redelijk vlak woensdagochtend, Het koerste licht in de min (0,1 procent) maar zorgwekkend is dit vooralsnog niet, Andere Eurpese beurzen koersen groen. Dit heeft ook de te maken met het feit dat de zogenaamde financials in ons omringende landen zwaarder wegen dan in Amsterdam het geval is. En juist die financials doen het wel goed op de AEX. De verhoudingen binnen Europa geven nu dus een wat vertekend beeld. De aandelen Boskalis zitten in de lift na het binnenhalen  mega order in Finland en opnieuw winst voor Unibail-Rodamco Westfield waren opvallend vanochtend.

Aandelen Boskalis in de lift; Unibail-Rodamco Westfield blijft maar groeien

Unibail-Rodamco Westfield blijft maar groeien. Vanochtend vroeg steeg de waarde van het aandeel opnieuw fors, met 7,9 procent om precies te zijn. Ook ABN Amro scoorde meteen en zag de waarde van het aandeel met 8,2 procent stijgen, Prosus daalde fors met 5,3 procent en ook Galapagos koers in het rood, 1,6 procent om precies te zijn. Galapagos leed gisteren ook al een behoorlijk verlies.

Ook waarde aandeel Air France KLM stijgt

De waarde van de aandelen Air France KLM scoren ook prima en stegen 5,8 procent. Boskalis zag de waarde van het aandeel met 4,3 procent stijgen. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de maritieme dienstverlener twee grote opdrachten in Finland in de wacht wist te slepen, opdrachten met een waarde van 32 miljoen euro.

Wil je ook in aandelen? Dan krijg je te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast met elkaar vergeljken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie