Aandelen op de S&P 500 beurs zorgen voor een record

Aandelen op de S&P 500 beurs zorgen voor een record

Aandelen op de S&P 500 beurs hebben vandaag voor een record gezorgd. De graadmeter van de Amerikaanse beurs schoot vandaag voor het eerst in de geschiedenis boven de 1600 punten. Nadat verschillende financiële instellingen hun kwartaalcijfers bekend maakte, steeg de handel in aandelen op Wall Street opnieuw.

Het optimisme in de Verenigde Staten wist zich echter niet over te hevelen naar Europa. De handel in aandelen stond vandaag in Europa op een laag pitje. De financiële markten van Groot-Brittannië waren vandaag gesloten en daarnaast wachten beleggers af op verschillende bedrijfsresultaten die in de loop van de week bekend gemaakt zullen worden.

Aandelen kopen? Kies een broker:broker

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Ondanks record van S&P 500 is de handel in aandelen langzaam

Ondanks het feit dat de S&P 500 vandaag op een recordstand is afgesloten, werden er relatief niet veel aandelen gekocht. Enkel op de Nasdaq beurs werd er flink gespeculeerd op aandelen. De Dow Jones bleef vandaag onveranderd en sloot af op 14.968,89 punten. De S&P 500 steeg met 0,2% en sloot af op de recordstand van 1617,50 punten. De technologiebeurs Nasdaq steeg met 0,4% naar een slotstand van 3392,97 punten.

Analisten verwachten de komende week een rustige week op Wall Street. Volgens Bloomberg hebben de meeste beursgenoteerde bedrijven hun kwartaalcijfers bekend gemaakt. Hierdoor is de kans kleiner dat aandelen snel in waarde zullen stijgen of zakken.

Aandelen op Europese beurzen zullen mogelijk nog stijgen

De aandelen op de Europese beurzen kunnen echter komende week nog flink gaan stijgen of zakken. In de loop van de week zullen een groot aantal beursgenoteerde bedrijven hun kwartaalcijfers bekend maken. Als de cijfers meevallen, zullen de aandelen in waarde stijgen. Daarentegen zullen bij tegenvallende resultaten de waarde van de aandelen dalen.

De AEX sloot vandaag af op 357,57; dezelfde slotstand als afgelopen vrijdag. De MidKap sloot af op 535,16 punten; een winst van 0,7%. De overige beurzen sloten echter met licht verlies af. Vandaag werd er op de beurs van Londen niet gehandeld in aandelen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie