Aandelen Shell: de ene dag is de ander niet

kleine winst voor ASML
kleine winst voor ASML

Wat betreft de aandelen Shell: de ene dag is de ander niet. Zo bleek vandaag maar weer eens op de AEX in Amsterdam. Nu beet de oliegigant weer eens in het stof met een verlies van aandelenwaarde van 4,3 procent. En zo is en blijft er geen pijl te trekken op de beurs. Nu bleek het weer voorzichtigheid troef, morgen kan alles weer anders zijn. Van enige constante is echter geen enkele sprake. Daarvoor is en blijft er nog veel te veel onrust.

Aandelen Shell: de ene dag is de ander niet, oliereus daalt 4,3 procent

De AEX eindige 0,8 procent lager en eindigde op 506,55 punten. In totaal sloten slechts zeven van de 25 hoofdaandelen in het groen. Van dat groepje was Ayden weer eens de beste met een plus van 3,4 procent. ASML pluste 1,6 procent, ASMI met 1,5 procent, Just Eat met 0,6 procent en IMCD met een haf procent. Wolters Kluwer leverde na  het presenteren van de kwartaalcijfers 0,5 procent in en liet ondertussen de outlook 20202 varen.

Unibail Rodamco verliest 5 procent

Shell verloor zoals gezegd 4,3 procent. Unibail Rodamco had een nog slechtere dag met 5 procent verlies. ING verloor ook, 4 procent. In de AMX was groen de kleur van BAM, dat 1,2 procent pluste en mogen met de kwartaalcijfers komt. Ook de flitsers van Flow Traders  deden weer eens goede zaken. Zij wonnen 2,5 procent.

Ook beleggen in aandelen? Dan ga je in zee met brokers. Check en vergelijk ze hier:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie