AEX sluit in het groen af, recordstijging Beter Bed

weinig vertrouwen op AEX
weinig vertrouwen op AEX

De AEX sluit in het groen af en een recordstijging voor Beter Bed.  Dat waren de belangrijkste conclusies na een rustige koersdag op de AEX in Amsterdam. Nog steeds is het vertrouwen ver te zoeken bij de beleggers en nog steeds is het coronavirus daar de voornaamste oorzaak van. In de smallcaps baarde Beter Bed opzien. De aandelen van de beddengigant werden vandaag liefst 14 procent meer waard.

AEX sluit in het groen af, Unilever is reddende engel

De AEX sloot uiteindelijk af met een lichte plus op 576,67 punten. Het aantal nieuwe besmettingen van het coronavirus en de spanningen tussen China en Amerika zorgen voor weinig vertrouwen op economische herstel. In Amerika bijvoorbeeld vroegen deze week 109.000 mensen meer steun aan. In feite redde Unilever de AEX door liefst 7,8 procent te plussen,  Dit had onder meer te maken met  de  prima cijfers die het bedrijf overlegde.

Cijfers Unilever duidelijk te laag ingeschat

De goede cijfers van Unilever waren voor veel mensen verrassend en te laag ingeschat. Er was ongegronde zorg over de financiële positie van Unilever en daarvan profiteerde vandaag de AEX. AcelorMittal  zag de waarde van de aandelen met 2,5 procent stijgen en Philips pluste met 1,6 procent.  Minder verging het de financiële sector. Aegon, ASR en Nationale Nederlanden verloren elk 1,5 procent, ABN Amro zelfs 1,6 procent.  In de AMX steeg de waarde van het aandeel van 4,3 procent. In de smallcaps was Beter Bed toch wel de winnaar van de dag, Dit vanwege de stijging van de waarde van de aandelen met liefst 14 procent.

Check hier de brokers. Die ben je nodig als je plannen hebt om de beurs op te gaan.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie