Binck Forward: laten beleggen

Binck ForwardLaten beleggen met Binck Forward

Binck Forward maakt het mogelijk om geautomatiseerd te beleggen voor de toekomst. Vooruit kijken en slim beleggen: dat is mogelijk met Binck Forward. Zo is het mogelijk om al met een klein bedrag ( maar € 10 euro) te starten en geld in te leggen en een doel na te streven. Wil je eerder stoppen met werken? Een wereldreis maken? Of meer vermogen opbouwen voor je kinderen? Bij Binck Forward is het mogelijk om dit na te streven. Met de lage spaarrente is sparen minder aantrekkelijk. Je geld laten beleggen kan een uitstekend alternatief zijn. Zoals met alle vormen met beleggen is  een kans dat je vermogen groeit, maar moet je ook op de hoogte zijn dat er risico’s aan beleggen verbonden zijn.

Bekijk alle informatie over Binck Forward >

of open direct een rekening

Hoe werkt Binck Forward?

Nadat je een account hebt aangemaakt en je doel(en) hebt bepaald kan je diverse keuzes maakt. Je bepaalt zelf het risiconiveau: hoe meer risico hoe groter je vermogen kan groeien. Maar daar zijn dan ook meer risico’s aan verbonden.

Daarna wordt je inleg door beleggingsexperts belegd in beleggingsfondsen. Als je dichter bij je doel komt (bijvoorbeeld een bepaald bedrag om te stoppen met werken) dan wordt automatisch het risico afgebouwd.

Binck Forward laten beleggen
Voorbeeld hoe je bij Binck Forward zelf kan inzien welke impact een aantal keuzes hebben op de verwachte uitkomsten

Wat zijn de kosten?

Het aanmaken van een account is gratis. De overige kosten zijn relatief laag: je geld laten beleggen kost maximaal 0,8% per jaar incl. BTW. Hiervan is 0,5% voor Binck Forward en 0,3% voor de gebruikte fondsen. Daarnaast kan je 24/7 inzicht krijgen in de resultaten van je belegging. Een ander voordeel is dat je op elk moment je geld kan opnemen. Dit is vrij uniek op het gebied van aanbieders waar je je geld kan laten beleggen.

4.2/5 - (26 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)