Besparen op kosten voor beleggen en verzekeringen

Wie aan beleggen denkt, denkt in de eerste plaats altijd aan het maken van rendement, het verdienen van geld. Logisch, want dat is uiteraard ook de insteek wanneer je gaat beleggen. Over de kosten wordt in eerste instantie minder vaak gesproken, terwijl je toch echt kosten gaat maken als je gaat beleggen. Denk alleen maar aan de kosten voor de brokers. Goed om te weten; besparen op kosten voor beleggen en verzekeringen is prima mogelijk.

Besparen op kosten voor beleggen en verzekeringen doe je door goed te vergelijken

Wanneer je gaat beleggen de je een beroep op brokers, simpel te omschrijven als makelaars in aandelen. Het aanbod is zeer groot. Zo kun je prima terecht bij alom gerespecteerde partijen als  FXFlat, Etoro, BUX en DEGIRO. Ongeacht welke van de brokers je ook kiest, er worden je altijd kosten in rekening gebracht. Die kosten kunnen variëren van een vaste maandelijkse fee tot aan verschillende variabele kosten. Zo rekent de ene broker wel meerkosten per transactie, terwijl een andere aanbieder dat juist niet doet. Aan de andere kant kan de ene broker kosten in rekening brengen wanneer je te weinig handelt en hanteert weer een ander zoiets als bewaarloon. Bij de brokers is het bovendien ook nog eens zo dat de meer actieve beleggers vaak in aanmerking komen voor een korting.

Bespaar geld door de brokers goed met elkaar te vergelijken

Door voor je gaat beleggen de brokers goed te vergelijken, kun je behoorlijk wat geld besparen. Zet de kosten die FX Flat en Etoro in rekening brengen af tegen de kosten die je kwijt bent wanneer je kiest voor aanbieders als BUX en DEGIRO.  Je ontdekt al snel dat er grote verschillen ontstaan en dat het per aanbieder verschilt wat jij voor jouw specifieke beleggingstransacties betaalt. Op basis van de uitkomsten van jouw vergelijk, kies je de voor jou beste broker.

Ook vergelijken verzekeraars is zeer de moeite waard

Het is toch al een gegeven dat vergelijken je altijd flink wat geld kan besparen. Dat geldt zeker ook in de wereld van verzekeringen. Als je slim de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijkt, ontdek je ook al grote verschillen tussen de partijen. Dat betekent dat je dus flink kunt besparen als je de verzekeringen eerst goed met elkaar vergelijkt. Zo is bewezen dat een uitvaartverzekering vergelijken bijzonder de moeite waard is.

Vergelijk hier de brokers

Wil je ook in aandelen en wil je inzicht in de kosten die door brokers berekend worden? Check dan hier de voorwaarden die de verschillende brokers hanteren en vergelijk ze vooral heel goed met elkaar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

5/5 - (13 stemmen)

Plaats een reactie