Met Ma en Alibaba gaat het best goed

Met Ma en Alibaba gaat het goedMet Ma en Alibaba gaat het best goed. Dit tot grote opluchting van beleggers die grote zorgen hadden over het lot van de topman van Alibaba. Ma uitte namelijk fikse kritiek op de Chinese toezichthouder en was vervolgens maandenlang onzichtbaar, iets dat totaal niet past bij de mediageile  topman. Eind januari verscheen er echter een video waarop Ma te zien was. En ondertussen gaat het met zijn Alibaba ook best groep.

Met Ma en Alibaba gaat het best goed, Ma gelukkig weer zichtbaar na uiten kritiek

Des duivels was Ma, toen de Chinese toezichthouder een beursgang van Ant Group, ook in handen van Ma,  dwarsboomde. Ma verdween vervolgens uit zicht maar ondertussen ging zijn bedrijf Alibaba uiteraard gewoon door. En bepaald niet slecht, zo bleek uit cijfers die vandaag gepresenteerd werden.  Het bedrijf van Ma maakte het laatste kwartaal van 2020 een kwart meer winst dan was voorzien. De omzet kwam uit op 211 miljard yuang, goed voor 34 miljard dollar. Dat betekende een groei van 37 procent op jaarbasis, iets dat weer te danken was aan het toenemende aantal gebruikers.

Ant Group zal opnieuw proberen een beursgang te bewerkstelligen

Overigens was ook gemikt op een omzet van 221 miljard Chinese yuan. Toch verrasten de goede cijfers, want  ook het aandeel Alibaba was onder druk komen te staan toen Ma kritiek uitte en vervolgens maandenlang onzichtbaar bleef. Ondertussen werkt Ma met Alibaba aan een herstelplan om zo alsnog met de Ant Group de beursgang te kunnen maken.  Ma had 34 miljard dollar op willen halen met de beursgang van Ant Group. Het zou betekenen dat Ant Group  gewaardeerd zou worden  op 300 miljard dollar. Wellicht dat dit binnen afzienbare tijd alsnog een feit wordt.

Wil jij ook beleggen. Maak dan hier alvast kennis met de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie