ACTIAM

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Aan fondsbeheerders geen gebrek in de beleggingswereld. Een van die fondsbeheerders is ACTIAM. En dat is best een bijzondere ook. Je leest er hier in de kennisbank van allesoveraandelen.com alles over.

Veel gestelde vragen over ACTIAM

Wat is ACTIAM?

ACTIAM is een grote fondsbeheerder die bijzonder veel waarde hecht aan duurzaam beleggen. De onderneming is gevestigd in Nederland. Dat er waarde gehecht wordt aan duurzaamheid laten ze onder andere zien door iedere aangeboden fonds een zogenaamde ESC-score te geven. De fondsbeheerder vindt de impact op planeet, mens en klimaat tenminste zo belangrijk als het behaalde rendement.

Hoe beoordeelt ACTIAM bedrijven?

De fondsbeheerder beoordeelt bedrijven aan de hand van de zogenaamde SD6 doelstellingen. Deze doelstellingen zijn geformuleerd door de Verenigde Naties en hebben als doel om onder andere de gelijkheid in de wereld te bevorderen. Ondertussen beheert het al een vermogen van 58 miljard. Daardoor mag het gerust een ‘grote jongen’ kunnen spreken.

Welke fondsen biedt deze Nederlandse fondsenbeheerder precies?

Je kunt kiezen voor Verantwoord Index Aandelenfonds Opkomende Landen en Verantwoord Index Aandelenfonds Wereld. ACTIAM biedt fondsen met verschillende soorten risico’s. Zo kun je een keuze maken uit neutrale, defensieve en offensieve mixfondsen.

Vergelijk eerst de brokers

Als jij ook wilt beleggen en aandelen wilt kopen, dan krijg je te maken met brokers. De brokers hanteren verschillende voorwaarden en prijzen. Het is verstandig om ze hier alvast met elkaar te vergelijken.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Inhoudsopgave