Polestar na beursgang rond de 20 miljard waard

Is Polestar na beursgang rond de 20 miljard waard? Kenners zetten in op dit bedrag en door de kapitaalinjectie die de beursgang met zich meebrengt moet Polestar een nog serieuzere concurrent worden van Tesla. Polestar is ondertussen geen onderdeel van Volvo meer. Volvo en Polestar hebben wel dezelfde eigenaar in de Geely Holding Group uit China.

Polestar na beursgang rond de 20 miljard waard, bedrijf wil echte concurrent van Tesla worden

Polestar, algemeen beschouwd als de potentieel grootste concurrent voor Tesla, is een Zweedse producent van elektrische auto’s. Meest bekende uitvoering is de Polestar 2, waarvan in 2020 drieduizend in Nederland op kenteken werden gezet. Dit jaar verloopt de verkoop met tot nu toe ongeveer zeshonderd auto’s iets minder voorspoedig.  Polestar gaat om de beursgang  gestalte te kunnen geven fuseren met Gores Guggenheim, een blanco cheque bedrijf of Spac genoemd.

Wachten op de Polestar 3 die in Amerika van de band zal rollen

De Polestar 2 is tot nu toe het boegbeeld van Polestar. Deze dus ook in ons land populaire en karakteristieke wagen produceert men in China, in het land van eigenaar Geely dus. Daar rollen overigens niet standaard alle auto’s van Polestar van de band. Zo is het de verwachting dat de nog te ontwikkelen Polestar 3  in de Verenigde Staten gestalte krijgt. Overigens ontbreken nog nadere details over de Polestar 3, een auto die met veel belangstelling tegemoet gezien wordt. Zo zijn liefhebbers vooral benieuwd of de techniek die toegepast wordt opnieuw te vergelijken zal zijn met die van de Volvo XC40 P8 Recharge en de Volvo C40.

De groeipotentie van Polestar maakt aandelen kopen interessant

Vanwege de groeipotentie die kenners Polestar toedichten, kan aandelen Polestar kopen ook best eens interessant zijn. Je doet er goed aan voor je daadwerkelijk aandelen gaat kopen om eerst de brokers te vergelijken. De brokers hanteren verschillende tarieven en alleen al om die reden die je er goed aan de  makelaars in aandelen eerst eens goed tegen het licht te houden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
5/5 - (7 stemmen)

Plaats een reactie