Besparen op kosten voor beleggen en verzekeringen

Wie aan beleggen denkt, denkt in de eerste plaats altijd aan het maken van rendement, het verdienen van geld. Logisch, want dat is uiteraard ook de insteek wanneer je gaat beleggen. Over de kosten wordt in eerste instantie minder vaak gesproken, terwijl je toch echt kosten gaat maken als je gaat beleggen. Denk alleen maar aan de kosten voor de brokers. Goed om te weten; besparen op kosten voor beleggen en verzekeringen is prima mogelijk.

Besparen op kosten voor beleggen en verzekeringen doe je door goed te vergelijken

Wanneer je gaat beleggen de je een beroep op brokers, simpel te omschrijven als makelaars in aandelen. Het aanbod is zeer groot. Zo kun je prima terecht bij alom gerespecteerde partijen als  FXFlat, Etoro, BUX en DEGIRO. Ongeacht welke van de brokers je ook kiest, er worden je altijd kosten in rekening gebracht. Die kosten kunnen variëren van een vaste maandelijkse fee tot aan verschillende variabele kosten. Zo rekent de ene broker wel meerkosten per transactie, terwijl een andere aanbieder dat juist niet doet. Aan de andere kant kan de ene broker kosten in rekening brengen wanneer je te weinig handelt en hanteert weer een ander zoiets als bewaarloon. Bij de brokers is het bovendien ook nog eens zo dat de meer actieve beleggers vaak in aanmerking komen voor een korting.

Bespaar geld door de brokers goed met elkaar te vergelijken

Door voor je gaat beleggen de brokers goed te vergelijken, kun je behoorlijk wat geld besparen. Zet de kosten die FX Flat en Etoro in rekening brengen af tegen de kosten die je kwijt bent wanneer je kiest voor aanbieders als BUX en DEGIRO.  Je ontdekt al snel dat er grote verschillen ontstaan en dat het per aanbieder verschilt wat jij voor jouw specifieke beleggingstransacties betaalt. Op basis van de uitkomsten van jouw vergelijk, kies je de voor jou beste broker.

Ook vergelijken verzekeraars is zeer de moeite waard

Het is toch al een gegeven dat vergelijken je altijd flink wat geld kan besparen. Dat geldt zeker ook in de wereld van verzekeringen. Als je slim de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijkt, ontdek je ook al grote verschillen tussen de partijen. Dat betekent dat je dus flink kunt besparen als je de verzekeringen eerst goed met elkaar vergelijkt. Zo is bewezen dat een uitvaartverzekering vergelijken bijzonder de moeite waard is.

Vergelijk hier de brokers

Wil je ook in aandelen en wil je inzicht in de kosten die door brokers berekend worden? Check dan hier de voorwaarden die de verschillende brokers hanteren en vergelijk ze vooral heel goed met elkaar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
5/5 - (13 stemmen)

Plaats een reactie