Broker DEGIRO maakt beleggen met lage tarieven mogelijk voor particulieren

DEGIRO beleggen aandelen
DEGIRO aandelen kopen

Nieuwe broker DEGIRO maakt beleggen particulieren aantrekkelijk

Sinds deze week is er een nieuwe broker actief in Nederland: DEGIRO. DeGiro is ontstaan uit oud-medewerkers van Binck en gaat de directe concurrentie aan met andere brokers zoals Lynx, Saxo Bank en…Binck.

DEGIRO: Beleggen tegen lage tarieven

Internetbroker DEGIRO heeft haar lage tarieven als wapen gekozen. In vergelijking met andere brokers zijn de tarieven om te handelen in aandelen en turbo’s veel lager. In vergelijking: een order van duizend euro in aandelen bij Binck 9 euro. Bij DEGIRO kost diezelfde order 2 euro en 20 eurocent. DEGIRO zegt zelf op haar website tot 80% goedkoper te zijn dan andere brokers. Naast aandelen en Turbo’s zal het in de toekomst ook mogelijk zijn om te handelen in andere beleggingsinstrumenten. Het systeem van DEGIRO is zelf ontwikkeld en als jarenlang in gebruik door professionele beleggers. Sinds kort kunnen nu ook particuliere beleggers hiervan profiteren. De internetbroker geeft aan dat hun systeem en hun lage kosten kunnen zorgen voor de lage tarieven die ze vragen aan klanten voor beleggen.

Eerste dagen populair, maar niet zonder problemen

De eerste dagen zijn er veel aanmeldingen geweest op de website. Hierbij waren er problemen met de performance, waardoor nieuwe klanten moeite hadden om orders te verwerken. DEGIRO werkt er hard aan om dit te verhelpen en zegt blij te zijn dat er zo veel belangstelling is in haar nieuwe diensten.

Aandelen kopen? Kies een broker:broker

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie