Brokers vergelijken: meer kans op succesvol beleggen

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Oké dan! Je hebt besloten om te gaan beleggen. Net als iedere beginnende belegger zul je dit best spannend vinden. Weet je eigenlijk al waarin je gaat beleggen? Kies je voor aandelen, voor obligaties of een combinatie daarvan? En neem je graag risico’s of begin je liever wat voorzichtiger? Want naast de kans om snel winst te maken, kun je natuurlijk ook snel je geld verliezen. Wij geven de gouden tip aan alle beginnende beleggers: Ga brokers vergelijken! Een broker die bij jou past, geeft je namelijk meer kans op succesvol beleggen.

Makelaar van de beurs

Welke beleggingsvorm het beste bij je past is afhankelijk van je wensen, je financiële positie, maar vooral van het risico dat je kunt en wilt nemen. Een broker helpt je bij het nemen van deze beslissingen en geeft je inzicht in de beschikbare beleggingsproducten en de bijbehorende koersen. De broker is als het ware de ‘makelaar van de beurs’. Zij zorgen ervoor dat jij als particulier kunt handelen. Door brokers te vergelijken, vind je de broker die bij jouw wensen past!

Brokers vergelijken; maar waar vind je zo’n broker?

De bekendste broker is waarschijnlijk je eigen bank. Bij vrijwel alle grote banken is het mogelijk om aandelen en andere beleggingsproducten te kopen en verkopen. Omdat beleggen bij banken vaak erg duur is, verschijnen er steeds meer online brokers die zich richten op particuliere beleggers. Door deze brokers te vergelijken, kun je een hoop geld besparen.

Is een broker gratis?

Nee, beleggen kost altijd geld. De meeste brokers brengen transactiekosten of een vast percentage van de winst in rekening. Het kan ook zijn dat de broker werkt met spreads: een klein verschil in de koop- en verkoopprijs. Dat verschil is dan de winst van de broker. De meeste brokers zijn vooral geschikt voor beleggen op lange termijn. Je kunt brokers vergelijken om de verschillen in kosten helder te krijgen. Bedenk vooraf goed wat jij belangrijk vindt en of je daarvoor op zoek bent naar de meest succesvolle of misschien juist de goedkoopste broker?

Welke broker past bij jou? Ga brokers vergelijken!

Niet alleen is iedere belegger anders, er zijn ook veel verschillende brokers. Om erachter te komen welke broker het beste bij jou past kun je brokers vergelijken. Wij hebben een aantal betrouwbare en succesvolle brokers voor je op een rijtje gezet. Vraag vrijblijvend informatie aan bij één van deze brokers en maak daarna een weloverwogen keuze. Een keuze die bij jou past.

5/5 - (11 stemmen)

Plaats een reactie